DJRGR uw ideale Surinaamse Hindoestaanse DJ teamfoto Ritesh RAMASRE
Ritesh Ramasre

CEO. Eigenaar van DJ RGR. Mijn naam is Ritesh Ramasre en ik ben eigenaar van DJ RGR. Ik ben in (ongeveer) 2002 gestart en blijf door gaan. Ik ben al meer dan 12 jaar DJ. Ik ben op mijn 15e begonnen. Ik raakte geïnspireerd door het zien van diverse dj’s en de manier waarop zij de publiek konden entertainen. Ik weet nog toen ik jong was dat ik op een dansavond zag hoe een dj interactie had met de publiek en de publiek daadwerkelijk gek wist te maken. Sindsdien ben gaan sparen voor mijn eigen dj set en zo doende ben ik verder gegaan met het draaien.Ik heb in die tijd veel ervaring mogen opdoen als dj zijnde en zo weet ik op mijn eigen manier mijn publiek te entertainen en ieder feest tot een succes te maken.Samen met Awish Mahadew zijn wij heel belangrijk voor de Hindoestaanse Surinaamse DJ Scene.

DJRGR uw ideale Surinaamse Hindoestaanse DJ teamfoto Awish Mahadew
Awish Mahadew

CTO van DJ RGR. Chief technical officer. Hij houd alle techniek in de gaten en is een meester in de praktische dingen.Altijd vol energie en enthousiasme is Awish Mahadew. Af en toe een tikje eigenwijs maar dat laat soms wel zijn positieve kanten zien.Gek op het sleutelen aan fietsen en andere dingen en vol inzicht op bepaalde zaken.