Maak uw feest een ware herinnering met onze fotografie service!

Geeft u binnenkort een groot feest? Dan zult u de avond waarschijnlijk ook op beeld vast willen leggen – want wat is er nou leuker dan samen met vrienden en famillie terugkijken op die geweldige gebeurtenis? Je wilt zelf toch ook feesten, maar toch een perfecte terugblik kunnen krijgen op die geweldige feest? Zelf wil je tenslotte ook lekker mee kunnen feesten, en als je vertrouwt op de foto’s van anderen, eindig je waarschijnlijk met honderden wazige selfies… Hoe zorg je dan dat je nog jaren na kunt genieten van je feest? DJ RGR levert de oplossing: huur onze huisfotograaf in om jouw fantastische avond vast te leggen.

Zoekt u naar een hindoestaanse surinaamse fotograaf voor al uw feesten? Laat ons uw feest vastleggen op een professionele manier. ontdek op deze website meer

De huisfotograaf zorgt ervoor dat alles perfect gefotografeerd wordt. En ook de voorbereiding kun je natuurlijk helemaal aan ons overlaten! We zorgen ervoor dat we al het benodigde materieel ruim op tijd op het feest hebben, zodat alles piekfijn is geregeld. Vervolgens zijn we tijdens het feest steeds aanwezig om grote gebeurtenissen, speeches en natuurlijk alle gasten op foto en video te zetten. En jij kunt intussen lekker van de avond genieten!

Kwaliteit en organisatie

Als het feest afgelopen is, zijn onze diensten natuurlijk nog niet voorbij. We sorteren de foto’s en zorgen dat alleen de beelden van kwaliteit in onze uiteindelijke selectie terecht komen. Vervolgens leveren we die selectie op dvd bij jou thuis af! Of je er nu een leuke presentatie mee wilt maken of ze af wilt laten drukken voor in een fotoboek: dankzij het digitale format is alles mogelijk. Eventueel kunnen we de foto’s ook online zetten. Zeker wanneer u honderden gasten hebt uitgenodigd, kan dat handig zijn: zo is het eenvoudig om iedereen te bereiken!

Foto’s en video’s

De huisfotograaf van DJ RGR levert professionele services en kwaliteit, tegen een prijs die veel lager is dan die van een derde partij zou zijn. Wilt u meer weten over deze voordelige mogelijkheid of zijn er vragen over de services die wij precies leveren?

Neem dan vooral contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Bekijk hieronder onze prijzen en kies welke pakket het beste bij u past.

GEÏNTERESSEERD? NEEM GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Bent u geïnteresseerd? Wilt u meer informatie en contact opnemen met ons? Maak dan makkelijk en snel gebruik van het onderstaande formulier

Waarom een offerte aanvragen?

  • Plaats makkelijk en snel een optie

  • Meer dan 336 aanvragen gingen u voor!

  •  U krijgt van ons een gratis en vrijblijvende offerte!

  • U krijgt van ons 3 dagen bedenktijd

Hulp nodig? Bekijk het onderstaande filmpje

Vul deze formulier makkelijk en snel in, en ontvang van ons een gratis en vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen Klein
Voer het in als D-MM-JJJJ bijvoorbeeld (1-12-2018 of 20-12-2018 of 1-02-2019)