Surinaamse-Hindoestaanse-DJRGR-uw-gezellige-hindoestaanse-dj-voor-al-uw-feesten-mac-publiek-header-salespage

Waarom kiezen voor DJ RGR?
Overtuig uzelf binnen slechts een paar minuten…

Organiseert iemand die je kent een feest en is degene opzoek naar een DJ? Deel deze pagina en tag die persoon!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij van DJ RGR doen graag onze best om uw feest te laten slagen.
Wat kunnen wij voor u betekenen?
ontdek hier wat wij u allemaal kunnen bieden.

Ja, wij zijn graag uw Surinaamse DJ In Amsterdam!

Onze prijs voor uw avond is €370,-.
Natuurlijk zijn er in Amsterdam meer dan genoeg feestjes die je kunt bezoeken – maar voor een persoonlijke gelegenheid is het nog veel leuker om zelf een feest te organiseren! Wat is er tenslotte nou leuker dan een hele avond lekker feesten met al je goede vrienden?  Om echt een spetterend feest te kunnen organiseren, moeten er een paar dingen goed geregeld zijn: de locatie moet bij de gelegenheid passen, de catering moet lekker eten verzorgen, en… de muziek moet perfect in orde zijn. En met dat laatste ben jij aan het juiste adres. ontdek verder

Wij draaien op al uw feesten

Bij DJ RGR geven we echt om de feesten waar we draaien, en we doen alles om ervoor te zorgen dat jouw avond een groot succes wordt. Om dat te kunnen bereiken, maken we gebruik van onze ervaring: al onze DJ’s zitten al minstens tien jaar in het vak en weten precies hoe ze op een feest de voetjes van de vloer moeten krijgen. Met onze brede collectie aan Surinaamse en Surinaamse muziek hebben we altijd precies de tracks beschikbaar die jouw feest nodig heeft.

Geniet van optimaal geluid en prachtige lichtshows

En natuurlijk werken we alleen met de allerbeste materialen en installaties. Onze geluidsinstallatie en eventuele lichtinstallatie zijn van de beste kwaliteit, zodat je avond muziekaal gegarandeerd een topavond wordt. Ook nemen we professionele microfoons mee, bijvoorbeeld voor aankondigingen of zangtalent… Onze materialen zijn voor iedere omgeving geschikt, dus of je nu een huiskamerfeest met een groepje familie en vrienden houdt, of juist een zaalfeest met honderden genodigden – wij kunnen je altijd goed van dienst zijn.

Maak uw feest nog leuker

Ten slotte zijn er nog onze verschillende extra services, waarmee je je feest net dat extra beetje vrolijkheid kan meegeven! Wat dacht je bijvoorbeeld van de mogelijkheid om echt Surinaams schaafijs geserveerd te krijgen? Wij zorgen dan dat er twee uur lang onbeperkt schaafijs geserveerd wordt uit gezellig gekleurde schaafijswagens – de perfecte manier om af te koelen na al het dansen. En ook hebben wij een fotoservice: onze huisfotograaf legt alle feestgangers vast op video en foto, zodat u achteraf nog een mooie herinnering aan de avond overhoudt.

En een extra voordeel als u een DJ in Amsterdam zoekt: voor die stad zijn de reiskosten inbegrepen. Zo wordt het organiseren van een feest wel heel voordelig!

0
+
JAAR ERVARING
0
+
RESERVERINGEN GINGEN U VOOR