Maak uw feest nog leuker met schaafijs!
Let op: Wij werken met verschillende leveranciers. De prijzen zijn verschillend

De basis van een geslaagde feest is eigenlijk heel simpel.
Je hebt maar een paar dingetjes nodig, namelijk een mooie ruimte, leuke mensen en natuurlijk geweldige muziek.
Je kan ook jouw gasten een onvergetelijke ervaring geven door schaafijs neer te zetten op jouw feest! Laat jouw gasten genieten van diverse smaken die schaafijs te bieden heeft en laat een onvergetelijke herinnering achter!
Dit zullen jouw gasten zeer op prijs stellen!

Omdat de prijzen verschillen moeten wij, afhankelijk van uw wensen en behoeften, apart op maat een offerte maken.

Overweegt u een hindoestaanse DJ te huren voor een feest dat u binnenkort gaat organiseren? Een geweldig plan! Professioneel verzorgde muziek is immers onmisbaar wanneer u uw feestje naar een onvergetelijk evenement wilt transformeren. Het kan echter nog best een opgave zijn om net die DJ te vinden die jou het beste kan helpen – het aanbod is groot, en de verschillende services lijken vaak veel op elkaar. Gelukkig biedt DJ RGR een paar extra’s die werkelijk met kop en schouders boven andere DJ’s uitsteken, waarmee uw feest gegarandeerd niet meer stuk kan. Benieuwd? In dit artikel vertellen we je er meer over.

Kwaliteit en organisatie

Natuurlijk kunt u er altijd vanuit gaan dat DJ RGR de allerbeste kwaliteit biedt, dankzij professionele installaties en DJ’s die al minstens tien jaar in het vak zitten. Maar wij weten ook dat een goede DJ meer doet dan alleen het draaien van plaatjes! Daarom helpen we u ook graag bij de organisatie van het feest, bijvoorbeeld door ruim van tevoren zelf alles met de locatie te regelen en door u te adviseren bij het kiezen van muziek. Ook zijn onze medewerkers altijd beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Zo nemen we zo veel mogelijk stress van uw schouders!

Schaafijs

Een andere onderscheidende extra service van DJ RGR is het schaafijs dat wij naar onze feesten mee kunnen nemen. Zo hebben de feestgangers iets om bij het dansen mee af te koelen! Deze heerlijke lekkernij wordt geserveerd uit kleurrijke ijswagens die bij iedere gelegenheid vrolijk staan. Door die combinatie van geweldige muziek met heerlijk ijs wordt uw feest sowieso onvergetelijk.

Foto’s en video’s

En dan is er nog onze huisfotograaf, die we ook met veel plezier meebrengen naar al onze evenementen. Hij maakt de hele avond foto’s en video’s, die achteraf op onze website geplaatst zullen worden. Zo kunnen alle gasten ook achteraf nog genieten van hun geweldige avond en wordt het feest letterlijk onvergetelijk! Met onze uitstekende voorbereiding, nazorg en kwaliteit tijdens het feest zelf, is DJ RGR dus de keuze bij uitstek voor alles dat u organiseert. Wij bieden een compleet partypakket dat altijd perfect aan uw wensen voldoet. Hebt u meer informatie nodig? Neem dan gerust even contact met ons op!

Waarom kiezen voor schaafijs in combinatie met DJ RGR?

DJRGR uw ideale Surinaamse Hindoestaanse DJ schaafijs
  • Uw feest wordt onvergetelijk door de combinatie van de juiste muziek en de juiste lekkernij!

  • Onze wagens zijn kleurrijk en passen bij elke gelegenheid.
  • Kies je eigen smaken

  • Van 10 man tot 1000 man, wij hebben altijd genoeg schaafijs voor uw evenement.

  • Laat jouw gasten genieten van echte verkoelende lekkernij.

GEÏNTERESSEERD? NEEM GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Bent u geïnteresseerd? Wilt u meer informatie en contact opnemen met ons? Maak dan makkelijk en snel gebruik van het onderstaande formulier.

Let op: Wij werken samen met verschillende leveranciers.

Waarom een offerte aanvragen?

  • Plaats makkelijk en snel een optie

  • Meer dan 336 aanvragen gingen u voor!

  •  U krijgt van ons een gratis en vrijblijvende offerte!

  • U krijgt van ons 3 dagen bedenktijd

Hulp nodig? Bekijk het onderstaande filmpje

Vul deze formulier makkelijk en snel in, en ontvang van ons een gratis en vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen schaafijs
Voer het in als D-MM-JJJJ bijvoorbeeld (1-12-2018 of 20-12-2018 of 1-02-2019)