Surinaamse-Hindoestaanse-DJRGR-uw-gezellige-hindoestaanse-dj-voor-al-uw-feesten-mac-publiek-header-salespage

Waarom kiezen voor DJ RGR?
Overtuig uzelf binnen slechts een paar minuten…

Organiseert iemand die je kent een feest en is degene opzoek naar een DJ? Deel deze pagina en tag die persoon!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij van DJ RGR doen graag onze best om uw feest te laten slagen.
Wat kunnen wij voor u betekenen?
ontdek hier wat wij u allemaal kunnen bieden.

Ja, wij zijn graag uw Hindoestaanse DJ!

Onze prijs voor uw avond is €370,-
Een feest extra leuk en tot een ware herinnering maken, is makkelijker dan ooit. Huur gewoon een DJ en in zie hoe iedereen om je heen al snel de dansvloer op stroomt en een fantastische avond beleeft! Maar een DJ huren, denk je nu waarschijnlijk, dat is toch hartstikke prijzig? Gelukkig valt dat ontzettend mee! Bij DJ RGR hanteren we standaard waanzinnig scherpe tarieven waarmee iedereen zich onze services kan inhuren. En voor die mooie prijs krijg je ook nog eens een fantastische en professionele kwaliteit. Waar wacht je nog op?

Wij draaien op al uw feesten

Het basistarief van DJ RGR hangt eigenlijk maar van één factor af: het type locatie waar het feest plaatsvindt. Voor een zaalfeest rekenen wij een basisprijs van €370,-. Hoeveel mensen er vervolgens komen, dat maakt voor onze prijs geen enkel verschil. Ook het type gelegenheid is niet van belang voor de prijsberekening. Voor eventuele extra services kun je contact met ons opnemen, dan bespreken we met je hoeveel dat gaat kosten. Een leuke bonus voor wie in Amsterdam, Almere, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer of Zaandam woont: alle kosten zoals reiskosten zijn dan inbegrepen! Dat scheelt weer op de uiteindelijke prijs.

Geniet van optimaal geluid en prachtige lichtshows

Als echte top-DJ verzorgen wij natuurlijk ook allerhande extra’s om feesten nóg leuker te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze fotoservice? We brengen een fotograaf mee naar het feest en hij legt zo veel mogelijk van de feestgangers vast op leuke foto’s en video’s. Achteraf kan iedereen die op DVD terugkijken want deze sturen wij geheel GRATIS naar u toe – ideaal om al die mooie herinneringen te bewaren! Een andere favoriet is onze mogelijk om schaafijs te verzorgen op het feest. Deze Surinaamse lekkernij wordt twee uur lang onbeperkt geserveerd – een fantastische manier om lekker af te koelen van het dansen!

Maak uw feest nog leuker

Zoals we al eerder gezegd hebben, maakt het ons niet uit wat de gelegenheid is waar we draaien. We komen er altijd met evenveel plezier een feestje van maken! Dat geldt voor Hindoestaanse evenementen als uw Bhatwaan, Bhiya of Shaadi, Moeran en Mehndi Night, maar evengoed voor andere persoonlijke gebeurtenissen. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, jubilea, schoolfeesten, recepties of bedrijfsfeesten. Hoe groot of klein het feest ook is, en waar het ook georganiseerd wordt – wij zijn graag van de partij. Neem bij interesse zo snel mogelijk contact met ons op om te kijken of we beschikbaar zijn voor jouw feestelijke avond!

0
+
JAAR ERVARING
0
+
RESERVERINGEN GINGEN U VOOR