Boek ons vanaf €350,- voor een avond!

Welk pakket vind u het meest interessant?

DJ RGR is al te huur vanaf €350,- bij zaalfeesten. Voor die prijs krijg je meer dan alleen iemand achter de draaitafel – wij bieden nog een groot aantal leuke extra services die de organisatie van je feest nog makkelijker maken. Bij DJ RGR denken we graag met je mee om je adviezen en tips te geven. Ons streven is altijd om je feest nóg leuker te maken.

Vanaf die €350,- heb je, kortom, meer dan alleen een hindoestaanse dj die je favoriete muziek draait, maar ook iemand die je voorziet van suggesties en die met je meedenkt! Daarnaast zijn er nog onze extra services. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze huisfotograaf? Die zorgt ervoor dat jouw geweldige avond perfect wordt vastgelegd – en de foto’s en video’s verschijnen snel na het feest online, zodat iedereen ze kan bekijken.

En wat dacht u van heerlijke Surinaamse schaafijs? Kies uit verschillende smaken en laat de kar stralen met een eigentijdse en prachtige uitstraling.

Bekijk hieronder onze prijzen en kies welke pakket het beste bij u past.

GEÏNTERESSEERD? NEEM GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Bent u geïnteresseerd? Wilt u meer informatie en contact opnemen met ons? Maak dan makkelijk en snel gebruik van het onderstaande formulier

Waarom een offerte aanvragen?

  • Plaats makkelijk en snel een optie

  • Meer dan 336 aanvragen gingen u voor!

  •  U krijgt van ons een gratis en vrijblijvende offerte!

  • U krijgt van ons 3 dagen bedenktijd

Hulp nodig? Bekijk het onderstaande filmpje

Vul deze formulier makkelijk en snel in, en ontvang van ons een gratis en vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen Klein
Voer het in als D-MM-JJJJ bijvoorbeeld (1-12-2018 of 20-12-2018 of 1-02-2019)