Surinaamse-Hindoestaanse-DJRGR-uw-gezellige-hindoestaanse-dj-voor-al-uw-feesten-mac-publiek-header-salespage

Waarom kiezen voor DJ RGR?
Overtuig uzelf binnen slechts een paar minuten…

Organiseert iemand die je kent een feest en is degene opzoek naar een DJ? Deel deze pagina en tag die persoon!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij van DJ RGR doen graag onze best om uw Moeran te laten slagen.
Wat kunnen wij voor u betekenen?
ontdek hier wat wij u allemaal kunnen bieden voor uw Moeran.

Wij hebben gepaste muziek voor uw Moeran

Ja, wij zijn graag uw Hindoestaanse DJ voor de Moeran van uw kind!

De moeran is een belangrijk ritueel na de geboorte van een kind. Door middel van een rituele reiniginghet kaalscheren van het hoofd – wordt het kindje als het ware klaargemaakt voor latere lichamelijke en geestelijke groei. En een dergelijk plechtig moment moet natuurlijk gevierd worden! Om het feest rondom de moeran extra speciaal te maken, kun je overwegen om een Hindoestaanse DJ in te huren. De hindoestaanse DJ’s bij DJ RGR weten allemaal hoe belangrijk deze dag is en begrijpen zodoende ook precies wat een moeran nodig heeft. ontdek verder om te lezen wat wij voor u kunnen betekenen

Wij houden van strakke Organisatie en Communicatie

Wij van DJ RGR houden van een feest en een organisatie die makkelijk en soepel verloopt. Daarom zorgen we bij DJ RGR dat onze communicatie altijd snel en duidelijk is – zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Ruim voor het feest nemen we al contact met je op om je persoonlijke wensen te bespreken, en ook daarna zijn we altijd nog bereikbaar voor vragen en suggesties. Ten slotte nemen wij de communicatie met de eventuele locatie voor onze rekening – dan is dat alvast al geregeld.

Wij zijn ruim van te voren aanwezig met een prachtige opstelling

We zorgen dat we ruim van tevoren op de feestlocatie aanwezig zijn, zodat we de tijd hebben om rustig kennis te maken en op te bouwen. Op die manier kan de voorbereiding zo rustig mogelijk verlopen. Onze DJ’s zorgen altijd dat de installaties goed zijn opgebouwd, en dat de ruimte van de DJ een prachtige uitstraling heeft die bij het feest past. Zo blijft alles er mooi en netjes uitzien! Alle apparatuur is daarbij uiteraard van de hoogste professionele kwaliteit en wordt aangepast aan de zaal en aan het aantal personen dat aanwezig is.

Maak uw feest nog leuker

En dan kan het allemaal echt beginnen! De DJ’s van RGR verzorgen urenlange entertainment van hoge kwaliteit, aangepast aan het publiek en aan de gelegenheid. Dankzij meer dan 10 jaar ervaring weet iedere DJ precies welke muziek het best geschikt is om de mensen aan het dansen te krijgen – zo zit de feeststemming er al gauw goed in. Een extra mogelijkheid is het inhuren van de huisfotograaf, die met de DJ mee kan komen om feestelijke plaatjes te schieten. Zo wordt het letterlijk een feest om nooit te vergeten!

Ook kan je jouw gasten heerlijk verwennen met echte Surinaamse Schaafijs.

De schaafijswagens zullen dan een prachtige uitstraling hebben en u kunt kiezen uit meer dan 8 verschillende smaken.

0
+
JAAR ERVARING
0
+
RESERVERINGEN GINGEN U VOOR