Surinaamse-Hindoestaanse-DJRGR-uw-gezellige-hindoestaanse-dj-voor-al-uw-feesten-mac-publiek-header-salespage

Waarom kiezen voor DJ RGR?
Overtuig uzelf binnen slechts een paar minuten…

Organiseert iemand die je kent een feest en is degene opzoek naar een DJ? Deel deze pagina en tag die persoon!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij van DJ RGR doen graag onze best om uw Bhatwaan te laten slagen.
Wat kunnen wij voor u betekenen?
ontdek hier wat wij u allemaal kunnen bieden voor uw Bhatwaan.

Wij hebben gepaste muziek voor uw Bhatwaan

Ja, wij zijn graag uw Hindoestaanse DJ voor uw Bhatwaan!

De bhatwaan is één van de belangrijkste dagen in het hindoestaanse huwelijk. De bruid en bruidegom beleven deze laatste vrijgezelle dag apart van elkaar, in het bijzijn van hun eigen familie en vrienden. Traditioneel gaat dit onderdeel van de huwelijkstraditie gepaard met een prachtig feest: er wordt uitbundig gedanst op heerlijke muziek. En natuurlijk kan het zijn dat je er graag iemand bij hebt om je met dat onderdeel te helpen! Als hindoestaanse DJ’s begrijpen wij heel goed wat een bhatwaan nodig heeft om een succes te kunnen worden.
ontdek verder om te zien wat wij je allemaal kunnen bieden!

Wij hebben meer dan 12 jaar ervaring op meerdere Bhatwaans

Wij van DJ RGR hebben we meer dan 12 jaar ervaring met het draaien. Zo zijn we ook heel veel bhatwaans langsgegaan! In de loop van de jaren hebben we geleerd om goed aan te voelen welke muziek de feestgangers het best de dansvloer op krijgt, zodat we ieder feest snel om kunnen toveren in een succesvolle avond. Onze uitgebreide muziekcollectie met tientallen verschillende stijlen komt daarbij goed van pas! Een belangrijke dag als deze verdient immers meer dan het allerbeste.

Wij draaien graag op uw Bhatwaan

Zeker bij een persoonlijke aangelegenheid als een bhatwaan is het logisch dat je de viering helemaal aan je eigen wensen aan wilt passen. Wil je het kleinschalig houden of nodig je juist honderden mensen uit? Voor ons is het allemaal hetzelfde! Wij zorgen altijd dat licht en geluid piekfijn geregeld zijn, overal in Nederland en voor iedere schaal en stijl.

Uw wensen staan bij onze organisatie altijd op de eerste plaats.

Wij beantwoorden graag al uw vragen

Verder zorgen we bij DJ RGR natuurlijk dat alles zo glad en soepel mogelijk verloopt. Wij houden van heldere communicatie, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Met vragen kun je altijd bellen of mailen: onze attente medewerkers helpen je graag op weg! Daarnaast hebben we ook nog verschillende extra services. Heel populair is bijvoorbeeld onze huisfotograaf, die met de DJ mee kan komen om het feest in foto’s en video’s vast te leggen. Zo heb je altijd nog een herinnering aan jouw prachtige avond! Wilt u weten welke extra’s we u nog meer kunnen bieden? Neem dan vooral contact met ons op!

0
+
JAAR ERVARING
0
+
RESERVERINGEN GINGEN U VOOR