Surinaamse-Hindoestaanse-DJRGR-uw-gezellige-hindoestaanse-dj-voor-al-uw-feesten-mac-publiek-header-salespage

Waarom kiezen voor DJ RGR?
Overtuig uzelf binnen slechts een paar minuten…

Organiseert iemand die je kent een feest en is degene opzoek naar een DJ? Deel deze pagina en tag die persoon!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij van DJ RGR doen graag onze best om uw feest te laten slagen.
Wat kunnen wij voor u betekenen?
ontdek hier wat wij u allemaal kunnen bieden.

Ja, wij zijn graag uw Hindoestaanse DJ in Utrecht!

Wilt u binnenkort een Hindoestaans feest organiseren in Utrecht waar nog lang over zal worden bijgepraat? Dan kunnen wij u helpen! Wat is er immers feestelijker dan een DJ die heerlijke muziek draait, waar alle genodigden heerlijk op los kunnen gaan? Niets toch? DJ RGR is gespecialiseerd in Hindoestaanse en Surinaamse feesten, en doet er alles aan om een fantastische avond te organiseren voor u en al uw gasten. Geïnteresseerd in onze service? ontdek dan vooral nog even door.

Wij hebben meer dan 12 jaar ervaring

Met wortels in de Hindoestaans-Surinaamse cultuur weten we precies hoe een feest in die stijl het best georganiseerd kan worden. Daar helpen we u dan ook graag mee! Natuurlijk past onze muziek ook helemaal in het plaatje: wij hebben een brede collectie met afwisselende genres en stijlen, waar u zelf uit kunt kiezen. Hebt u geen specifieke voorkeur, dan draaien we van alles wat, zodat alle aanwezigen iets naar hun smaak langs horen komen. En voor een authentiek Surinaams tintje hebben we nog een extra service: we kunnen twee uur lang onbeperkt schaafijs laten serveren op uw feest. Deze heerlijke lekkernij zorg dat alle gasten een beetje afkoelen, helemaal in de juiste stijl!

Wij creëren en behouden graag de Sfeer

Met meer dan tien jaar ervaring zijn alle DJ’s bij DJ RGR meer dan gekwalificeerd om op alle mogelijke feesten en partijen te draaien. Daarnaast gebruiken wij alleen maar materialen en apparatuur van de allerbeste kwaliteit, zodat u altijd verzekerd bent van professionele geluids- en muziekinstallaties. Het voordeel voor u? U weet zeker dat uw DJ perfect op de wensen van het publiek in zal kunnen spelen, u weet zeker dat de geluidskwaliteit fantastisch is, en u weet zeker dat uw feest over de gehele breedte goed georganiseerd is. Zo kunt u zelf naar hartenlust meegenieten van het feest!

Maak uw feest nog leuker met onze extra diensten

Ten slotte kunnen we u helpen met de organisatie van het feest, onder andere door aanvullende diensten aan te bieden. Wij brengen door middel van onze speciale reserveringsformulier uw wensen in kaart en zullen optimaal inspelen op uw wensen. Eén van onze populairste extra’s is onze fotoservice: we nemen dan onze huisfotograaf voor u mee, die het feest op de gevoelige plaat vastlegt. Achteraf kunnen alle gasten de beelden dan terugkijken per DVD, die we ook nog eens GRATIS naar u toesturen! Daarnaast staan wij ook altijd voor u klaar als u vragen of opmerkingen heeft: het is ons streven om zo helder en duidelijk mogelijk te communiceren.  En misschien nog wel het mooiste: dat alles krijgt u voor ongelofelijk scherpe prijzen die wij vooraf met u bespreken!

0
+
JAAR ERVARING
0
+
RESERVERINGEN GINGEN U VOOR