Surinaamse-Hindoestaanse-DJRGR-uw-gezellige-hindoestaanse-dj-voor-al-uw-feesten-mac-publiek-header-salespage

Waarom kiezen voor DJ RGR?
Overtuig uzelf binnen slechts een paar minuten…

Organiseert iemand die je kent een feest en is degene opzoek naar een DJ? Deel deze pagina en tag die persoon!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij van DJ RGR doen graag onze best om uw feest te laten slagen.
Wat kunnen wij voor u betekenen?
ontdek hier wat wij u allemaal kunnen bieden.

Ja, wij zijn graag uw Hindoestaanse DJ!

Wil je een Hindoestaanse DJ huren om je feest net dat beetje extra sfeer en exclusiviteit te geven? Heel verstandig, want een DJ in huis halen is dé manier om direct voor een feeststemming te zorgen.

En beter nog: het is allemaal zeer betaalbaar!

DJ RGR is al te huur vanaf €370,- bij zaalfeesten. Voor die prijs krijg je meer dan alleen iemand achter de draaitafel – wij bieden nog een groot aantal gerelateerde services die de organisatie van je feest nog makkelijker maken. Bij DJ RGR denken we graag met je mee om je adviezen en tips te geven. Ons streven is altijd om je feest nóg leuker te maken.
Wij hebben een super handige reserveringsformulier waarin u al uw wensen kunt doorgeven!

Wij draaien op al uw feesten

Met meer dan tien jaar ervaring kun je wel stellen dat DJ RGR het vak door en door kent. Wij weten dan ook precies wat er voor een feest wel en niet moet gebeuren en helpen graag een handje bij de organisatie. Hebt u dus vragen, of wilt u graag dat wij u bijstaan in de communicatie met de locatie? Dan staan wij altijd voor u klaar. Verder werken wij uiteraard uitsluitend met professionele materialen, zowel voor de geluidsinstallaties als voor eventuele lichtshows. U bent dus altijd verzekerd van de allerbeste kwaliteit, voor al onze services!

Geniet van optimaal geluid en prachtige lichtshows

Voor die €370,– heb je, kortom, meer dan alleen een Hindoestaanse DJ die je favoriete muziek draait, maar ook iemand die je voorziet van suggesties en die met je meedenkt! Daarnaast zijn er nog onze extra services. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze huisfotograaf? Die zorgt ervoor dat jouw avond zo goed mogelijk wordt vastgelegd – en de foto’s en video’s verschijnen snel na het feest op uw deurmat, zodat iedereen ze kan terugbekijken.

Maak uw feest nog leuker

Ook zorgen wij bijvoorbeeld voor leuke glowsticks, die een feestelijk tintje aan de dansvloer geven. Ten slotte nemen we ook draadloze microfoons mee. Die zijn niet alleen nuttig voor aankondigingendie wij ook voor u kunnen doen – maar ook voor het geval dat iemand zijn zangtalent aan de feestgangers wil showen!

U krijgt, kortom bij DJ RGR, flink wat waar voor uw geld. En DJ RGR heeft nog meer voordelen te bieden. We maken bijvoorbeeld van tevoren al afspraken over de precieze prijs – zo is alles geregeld voor jouw avondje!

Ten slotte is er natuurlijk onze professionele kwaliteit apparatuur, die u verzekert van een optimaal geregelde avond. Zowel onze lichtinstallatie als onze geluidsinstallatie zijn van hoge kwaliteit!

Met DJ RGR weet je waar je aan toe bent.

0
+
JAAR ERVARING
0
+
RESERVERINGEN GINGEN U VOOR