Surinaamse-Hindoestaanse-DJRGR-uw-gezellige-hindoestaanse-dj-voor-al-uw-feesten-mac-publiek-header-salespage

Waarom kiezen voor DJ RGR?
Overtuig uzelf binnen slechts een paar minuten…

Organiseert iemand die je kent een feest en is degene opzoek naar een DJ? Deel deze pagina en tag die persoon!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij van DJ RGR doen graag onze best om uw feest te laten slagen.
Wat kunnen wij voor u betekenen?
ontdek hier wat wij u allemaal kunnen bieden.

Ja, wij zijn graag uw Goedkope Hindoestaanse DJ!

Bij DJ RGR heb je voor €370,- al de hele avond een geweldige Hindoestaanse DJ in huis, die jouw eigen favoriete muziek draait en iedereen de dansvloer op lokt. Hoeveel mensen er komen en welke gelegenheid u ook organiseert, wij zijn er graag van de partij! Dit is simpelweg ons basistarief voor al uw feesten! Voor zaalfeesten, die vaak wat groter zijn, blijft de prijs verbluffend voordelig: voor €370,- brengen wij onze volledige geluids- en muziekinstallatie en onze lichtinstallatie naar jouw locatie en draaien we een hele avond topmuziekOnze prijzen zijn, kortom, heel erg voordelig!

Strakke organisatie en communicatie

Maar voor die €370,- heb je meer dan alleen iemand die achter de draaitafel staat, maar ook iemand die met je meedenkt en helpt bij de organisatie van het feest. Wij streven er naar om het jou zo makkelijk mogelijk te maken! Daarom regelen wij onder andere zelf de communicatie met de locatie, en staan we altijd voor je klaar als je vragen of suggesties hebt. Zo maken we optimaal gebruik van onze ervaring met feesten! Onze communicatie is altijd snel en duidelijk, zodat al je vragen zijn beantwoord. Zo maken we de organisatie zelf bijna een feestje!

Wij maken jouw feest graag leuker

Natuurlijk gebruiken wij alleen materialen van de allerbeste kwaliteit; je kunt er dus gerust op zijn dat we professionele licht- en geluidsinstallaties meebrengen naar de feestlocatie. Daarnaast zijn er echter verschillende extra’s die we voor je kunnen verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan extra draadloze microfoons – voor (on)verwacht zangtalent – of aan leuke glowsticks voor alle dansende gasten. Of beter nog: schaafijsijswagens waaruit twee uur lang onbeperkt schaafijs geserveerd wordt in verschillende heerlijke smaken! Een laatste favoriet is onze fotoservice. In dat geval komt er een fotograaf met ons mee naar het feest om iedereen op mooie foto’s en video’s vast te leggen. Leuk als herinnering!

Voor de prijs zeggen wij: Doen!

U krijgt, kortom, behoorlijk wat waar voor uw geld bij DJ RGR. Met meer dan tien jaar ervaring kunnen we u dan ook zo goed als garanderen dat we van uw feest een succes kunnen maken. Wat de gelegenheid ook is – een verjaardag, huwelijk, receptie of iets anders – we komen met veel plezier de muziek voor u verzorgen. Neem, als u geïnteresseerd, bent contact met ons op, dan kijken we meteen of we beschikbaar zijn. Voor de prijs hoeft zeggen wij “doen”!

0
+
JAAR ERVARING
0
+
RESERVERINGEN GINGEN U VOOR