Surinaamse-Hindoestaanse-DJRGR-uw-gezellige-hindoestaanse-dj-voor-al-uw-feesten-mac-publiek-header-salespage

Waarom kiezen voor DJ RGR?
Overtuig uzelf binnen slechts een paar minuten…

Organiseert iemand die je kent een feest en is degene opzoek naar een DJ? Deel deze pagina en tag die persoon!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij van DJ RGR doen graag onze best om uw feest te laten slagen.
Wat kunnen wij voor u betekenen?
ontdek hier wat wij u allemaal kunnen bieden.

Ja, wij zijn graag uw Hindoestaanse DJ op uw bedrijfsfeest!

Het is makkelijk om origineel te zijn als u een bedrijfsfeest organiseert. Gelukkig hebben wij het perfecte idee voor u: huur een DJ in! Wat is er immers lekkerder dan een avondje dansen met al je collega’s? Bij DJ RGR hebben we jarenlange ervaring met bedrijfsfeesten, en al onze Hindoestaanse DJ’s weten precies wat ze moeten draaien om de juiste sfeer te creëren. U bent bij ons, kortom, gegarandeerd aan het juiste adres voor een spetterende avond.

Wij draaien op al uw feesten

Eén van de sterkste kanten van DJ RGR is de uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. Wij gebruiken alleen de beste professionele apparatuur, zowel voor de muziek zelf als voor de lichtinstallatie. Op die manier kunt u optimaal genieten van de lekkerste nummers. Ook zorgen we altijd dat de geluidsinstallatie netjes is opgebouwd en zijn we ruim op tijd aanwezig om ook onze dj installatie mooi te laten stralen. Combineer dat met onze ervaring – al onze DJ’s draaien al meer dan tien jaar op allerhande feestenen u begrijpt dat uw feest altijd piekfijn geregeld zal zijn.

Geniet van optimaal geluid en prachtige lichtshows

Naast die hoge kwaliteit van onze service, hebben we ook nog een aantal aanvullende diensten voor uw bedrijfsfeest. Zo kunnen we naast de muziek ook aankondigingen en entertainment verzorgen – dan hoeft u zich daar niet druk om te maken. De draadloze microfoons die wij daarvoor bij ons hebben, kunnen ook voor andere dingen gebruikt worden, bijvoorbeeld mededelingen en collega’s met zangtalent… Ten slotte hebben wij ook een huisfotograaf die naar het feest komt om foto’s en video’s te maken. De beelden kunnen achteraf nog bekeken worden per DVD die wij geheel GRATIS thuissturen.

Maak uw feest nog leuker

Bij DJ DGR draaien we overal waar we gewenst zijn, om welk type feest het ook gaat. Hebt u een gezellige avond met collega’s in de kleine bedrijfspand of huurt u een zaal voor het hele bedrijf? Zijn het 50 of 500 mensen? Wij draaien overal!.

Daarnaast draaien wij door heel Nederland, dus u kunt uw feest organiseren waar u maar wilt. Als bonus zijn de reiskosten inbegrepen Amsterdam, Almere, Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en Zaandam. Bent u geïnteresseerd en wilt u graag verdere informatie over onze diensten op bedrijfsfeesten, klik dan hier om een offerte aan te vragen.

0
+
JAAR ERVARING
0
+
RESERVERINGEN GINGEN U VOOR